zakelijke kunstuitleen utrecht

Kunstuitleen Utrecht bedrijven

De KunstSalon is een kunstgalerie in Utrecht dat werk van bijna veertig kunstenaars verkoopt, en ook een kunstuitleen  voor bedrijven heeft in Utrecht. De klant mag het werk gedurende twaalf maanden thuis of op kantoor in bruikleen hebben en betaalt hiervoor één dertigste van de totale waarde van het werk. Na een jaar gaat de overeenkomst over in een koop, waarbij de klant kan doorgaan met het afbetalen van het werk in termijnen. Echter biedt de KunstSalon ook de mogelijkheid om het werk binnen de termijn van een jaar terug te brengen en om te ruilen voor iets anders. Het volledige bedrag dat is betaald voor de leen van het teruggebrachte werk kan worden uitbesteed aan de koop van een ander kunstwerk. Dit flexibele systeem geeft de kans om veel te experimenteren met schilderijen, etsen, beeldhouwwerken en fotografie. Oftewel kunstuitleen Utrecht bedrijven, kunst lenen via de kunstuitleenformule voor bedrijven.

De KunstSalon vertegenwoordigt opkomende talenten, zowel als de grote kunstenaars in hedendaagse figuratieve kunst. Zo is er altijd werk te zien van namen als Marcel Schellekens, Sasja Wagenaar en Peter van Poppel. Van Poppel is een meester van het magisch realisme. Zijn schilderijen en gouaches worden bevolkt door sprookjesachtige figuren, die hun innerlijke kind door laten schijnen. De liefde en detail die van Poppel in zijn werk legt is gelijk aan oude meesters als Vermeer.

Kunstuitleen Utrecht voor bedrijven

Marcel Schellekens (schilderijen) weet als geen ander het contrast tussen licht en donker te vatten. Vaak verbeelden zijn sfeervolle etsen en schilderijen universele momenten van rust en alledaags geluk; spelende kinderen bij een ondergaande zon op het strand; twee lege stoelen in de schaduw, die uitnodigen om te zitten. Het zijn beelden die bij de meeste mensen zullen resoneren en zowel een nostalgie als een verlangen naar toekomstige momenten van bezinning zullen oprakelen.

Het team van De KunstSalon bestaat uit ervaren kunsthistorici die u met plezier zullen adviseren in uw keuze voor kunst thuis of op kantoor. Graag zien wij u in de galerie of op één van de vele kunstbeurzen in binnen-en buitenland waar wij met ons werk staan.

Leticia Felgueroso